PROJEKTOVANJE I OPREMANJE ENTERIJERA

DRVO HOME pruža usluge dizajna i opremanje enterijera u skladu sa Vašim potrebama i željama. Naš tim sačinjen od dizajnera, inženjera i majstora daje kompletno rešenje od ideje do realizacije, odnosno od merenja prostora, izrade idejnog projekta, pa sve do izrade nameštaja.

Višegodišnje iskustvo i desetine završenih projekata, garancija su da će Vaš poslovni ili stambeni prostor biti moderan, funkcionalan i 100% po Vašem ukusu i nameni.

Stan 1

Moderan dizajn enetrijera u kome dominiraju tamne nijanse, koje su došle do izražaju uz kompakt u svetloj boji, savršeno izabranu rasvetu i zidove u beloj boji je siguran pristup da Vaš dom svakoga izgleda moćno.

Stan 2

Kombinacija bež i sive boje sa dekorom drveta, definitivno je neprolazna kombinacija u izradi nameštaja.  Tv komoda u koju je integrisan trpezarijski sto? Da moguće je kada svoj dom opremaš uz naš tim. Spavaća soba sa frontovima od MDF-a sa kanalorom definitvo svakoga ostavlja bez daha u ovom domu.

Stan 3

Želja klijenta je da dom odiše toplinom i elegancijom postignut je kombinacijom frveta u prirodnoj broji hrasta i zelene boje. Kombinacija furniranog medjapana i frabanog medijapana je nešto što uliva sigurnost da će ova nameštaj i posle mnogo korišćenja izgledati nov.

Poseban izazov u ovom projektu bilo je spajanje predsoblja sa kuhinjom, što je uradjeno na način da svaki deo ispunjava svoju funkciju, i uklopljeno je u jedan blok. Ne smemo zaboraviti i posebno mesto za ljubimca u sklopu plakara.

Pojedinačni projekti

Kuhinje po meri, Plakari po meri, TV komode po meri, Zidni kreveti

Poslovni enterijer

Police i plakari za robu po meri, Vitrina, izlog i radna površina po meri. Oblaganje zidova po meri.

Opremanje enterijera - česta pitanja

KAKO DIZAJNIRATI ENTERIJER I KOJE MATERIJALE IZABRATI?

Dizajneri i inženjeri naše kompanije su tu da Vam pomognu da Vaš enterijer, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor zadovolji sve Vaše potrebe i želje. Na osnovu razgovora sa našim timom dizajnera i inženjera, prepoznajemo Vaše potrebe i želje i na osnovu toga radimo idejno rešenje Vašeg enterijera. Tek kada smo sigurni da smo ispunili sva Vaša očekivanja, prelazimo na narednu fazu realizacije projekta.

Snabdevenost naše proizvodnje za opremanje eterijera i iskustvo, omogućava nam da izvedemo i komplikovane enterijere koji pored drveta, univera, medijapana, metala i stakla uključuju i kompozitne materijale.

KOLIKO TRAJE OPREMANJE ENTERIJERA ?

Opremanja enterijera zahteva vreme na koje utiče od više faktora, kao što su izbor materijala, drugi radovi u stanu, brzina donošenja odluke za određeni predlog enterijera… Opremanja enterijera se satoji od sledećih faza – koraka:

  • razgovor sa klijentom o njegovim potrebama, željama i idejama;
  • merenje prostora;
  • izrada 3D crteža;
  •  usaglašavanje detalja na osnovu 3D crteža;
  • izrada tehničkih crteža;
  • izrada nameštaja u skladu sa projektom;

Uobičajno realizacija jednog enetrijera počev od prvog razgovora pa do završetka kompletnih radova traje oko dva meseca. Zavisno od potreba projekta, naš tim je tu uz Vas da projekat bude realizovan u rekordnom roku.

KOLIKO KOŠTA OPREMANJE ENTERIJERA ?

Izbor materijala u najvećoj meri utiče na cenu jednog enterijera. U zavisnosti da li je u pitanju univer, medijapan, masiv, cena eneterijera može varirati i do 80%.

Naš tim stručnjaka je tu da Vam preporuči optimalan izbor materijala za Vaš enterijer koji će zadovoljiti sve Vaše želje u pogledu izgleda, funkcionalnosti i kvaliteta, a istovremeno se uklopiti i u raspoloživi budžet.