Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi po meri. Ploče stolova izrađuju se od najkvalitetnijeg drveta hrasta, jasena, oraha ili bukve ali mogu biti kamena ili od stakla.

Postolje je moguće izraditi u različitim oblicima, od drveta ili metala. Stolove izradjujemo od vrste drveta, u dimenzijama i površinskoj obradi po Vašoj želji.

Klub stolovi

Želite da u Vašoj dnevnoj sobi uživate u toplini klub stolova napravljenih od najfinijeg drveta? Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo unikatne klub stolove vrhunskog dizajna.

Svi stolovi se izrađuju prema dimenzijama koje Vi izaberete i kombinaciji materijala i dezena prema Vašim željama. Stolovi se mogu izraditi od masiva (hrast, orah, jasen, bukva), furniranog medjapana ili kombinacije ovih materijala sa staklom i kamenom.

TV Komode

Sigurni smo da ste već dugo u potrazi za komodom koja će Vašem domu dati jedinstven izgled. Naše komode se izrađuju prema dimenzijama koje Vi izaberete i kombinaciji materijala i dezena prema Vašim željama. Korpus komode je napravljen od furniranog medjapana (furnir: hrast, orah ili egzotične vrste drveta), dok su frontovi napravljeni od masiva, furniranog medjapana ili farbanog medjapana.

Drvena gazišta

Unutrašnje stepenice prema vašem dizajnu i u skladu sa ambijentom. Lepe, bezbedne i dugotrajne!

Masivne ploče za stolove

Ploče za trpezarijske i klub stolove. Dodji u Drvo Home i izaberi ploču po tvojoj želji. Veliki izbor gotovih hrastovih ploča za trpezarijske i klub stolove, za vaš dom ili ugostiteljki objekat na lageru. Ploče radimo i po meri.